Hotelletjes

op de Azoren

Hotels

Borneo is een bijzonder eiland waar in de meeste gebieden de natuur centraal staat. Borneo is met zijn grote respect voor de natuur een van de meest ecologische gebieden van de wereld. Veel hotels zijn dan ook omgeven door een prachtige natuur en bezitten een zeer bijzonder uitzicht. De luxe hotels lijken dan ook meer op zeer ontspannen relax-oorden en hebben veel oosterse invloeden waardoor je je in een heus paradijs zult wanen.
Ecologie

Geniet van de prachtige natuur en overnacht in de meest bijzondere accommodaties. Een hotel in Borneo is namelijk vaak niet zomaar een hotel, je vindt er chaletjes op palen in het water, statische koloniale herenhuizen of een romantisch chalet in een boomtop. Een hotel op Borneo is dan vaak ook even bijzonder als het eiland zelf. Een hotel op Borneo loopt uit een van een eigen houten chalet, kamperen in het regenwoud tot een luxe hotel in Kota Kinabalu. Zo kun je op de meest bijzondere plekken overnachten vol stijl en charme.

Natuur

Natuurlijk is het ook mogelijk om in een wat meer primitiever hotel op Borneo te overnachten. Vanwege de heerlijke temperaturen is een verblijf zonder de allerbeste isolatie prima te doen. Hotels op Borneo zijn over het algemeen goed georganiseerd, rustig en verzorgd. Tijdens je vakantie in Borneo is het verstandig flink de tijd te nemen om het eiland te leren kennen. Maak kennis met de natuur, de lokale bevolking en laat je verrassen door de bijzondere en spontane ontmoetingen die het eiland in zich heeft.