De hotels

in de Azoren

Vakantie

Borneo is een zeer bijzonder eiland en een bezoek dan ook meer dan waard. Borneo is het derde grootste eiland van de wereld en wordt verdeeld over drie landen; Brunei, Maleisië en Indonesië. Een vakantie is gegarandeerd een succes, of je nou houdt van rust of actie. Bezoek het Sabah museum, proef de lokale gerechten en winkel zonder veel geld uit te geven, merkkleding in Borneo is namelijk erg goedkoop.
Cultuur

De witte stranden, de prachtige regenwouden en de vele nationale parken maken Borneo een ideale vakantiebestemming. Op het eiland kun je zowel perfect uitrusten als genieten van een bijzonder natuur en cultuur. Raak aan de praat met de lokale bewoners, proef het lokale eten en geniet van de ontspannen sfeer van het eiland. Tijdens je vakantie in Borneo zul je de meest onverwachte planten en diersoorten tegenkomen zoals de rafflesia plant, een plant met een bloem die waarvan de doorsnede een meter kan worden! De natuur op Borneo is werkelijk waar prachtig.

Natuur

Een erg bijzondere ervaring gedurende je vakantie in Borneo kan een bezoek aan het Tunku Ubdul Rahman National Park zijn. Dit park, of liever gezegd deze vijf eilanden, vormen een ideale locatie om te snorkelen, duiken, tropische regenwouden te doortrekken of om te zwemmen en een paradijselijke omgeving. Een andere bijzonder bestemming is de beroemde Mount Kinabalu. Deze berg is zowel prachtig op afstand te bewonderen als dichtbij, de berg zorgt gegarandeerd voor een indrukwekkend gezicht.