De hotels

in de Azoren

Vliegtickets

Je vliegticket naar Borneo is eenvoudig via het internet te vinden. Vergelijk de verschillende aanbieders en kijk of er een geschikt ticket voor je bij zit! Je vliegticket hoeft helemaal niet duur te zijn. Wanneer je even de tijd neemt om de tickets te vergelijken en de last minutes te bekijken ben je vaak een stuk goedkoper uit. Borneo is een erg bijzonder eiland met een prachtige natuur die een bezoek aan het eiland een echte aanrader maakt.
Natuur

Bezoek het Tunku Ubdul Rahman nationaal park wat bestaat uit vijf eilanden en ga snorkelen of diepzeeduiken. Trek door de regenwouden of zwem in een paradijselijke privé baai, op Borneo zit je niet snel stil! Het eiland zal je overdonderen als in een sprookjeswereld waar je vanuit Nederland alleen maar van kunt dromen. Bezoek de beroemde berg Kinabalu en voel de bijzondere kracht van het eiland. Borneo is een bijzonder eiland, de natuur staat vaak centraal en eist dan ook het nodige respect.

Zonvakantie

Behoefte aan iets nieuws? Wil je een reis maken naar de zon en van je reis terugkomen met meer energie? Een vliegticket naar Borneo is hiervoor de ideale oplossing. Het eiland zal je van zijn natuur laten genieten en je een flinke dosis energie geven waar je er in Nederland wel weer een tijdje mee vooruit kunt. Het is goed mogelijk om in combinatie met je vliegticket naar Borneo een accommodatie te boeken. Vindt een hotel dat het beste bij je past je hebt hele bijzondere hotels, die bijvoorbeeld op palen staan in het water.