Last minute Borneo


Last Minute Borneo

Borneo is een van de grootste eilanden van de wereld en gelegen in Zuid-oost Azië. Op Borneo is van alles te beleven, wie van avontuur houdt zit op Borneo dan ook goed! Een last minute naar Borneo opent de deuren naar een prachtige actieve en spannende vakantie. Leer survivallen in de jungle, overnacht in de openlucht en ga de grootse grotten van Borneo verkennen. Boek spontaan een last minute naar Borneo als je een avontuurlijke vakantie aandurft!

Zonvakantie Borneo

Ook voor wie niet zo van avontuur houdt is Borneo een interessante vakantie bestemming. Gedurende het hele jaar liggen de temperaturen ronde de 30°C waardoor het eiland ook zeer geschikt is voor een ontspannen zonvakantie. Je last minute naar Borneo is eenvoudig te combineren met een luxe verblijf, je vindt er tegen zeer redelijke prijzen drie sterren hotels.

Cultuur en natuur Borneo

Borneo bezit de meest sprookjesachtige witte stranden, helder blauwe zee die een dagje op het strand meer dan perfect maken. Maar met je last minute naar Borneo is er nog veel meer natuur te ontdekken. Borneo kent namelijk prachtige regenwouden en meerdere nationale parken die zeker een bezoekje waard zijn. Schrik niet wanneer je plant- en diersoorten tegenkomt waarvan je dacht dat ze allang uitgestorven waren, de natuur van Borneo is namelijk erg verrassend! Kijk vandaag nog of er een geschikt last minute naar Borneo voor je bij zit en zit binnen een maand op de plek van bestemming! Waar wacht je nog op?